Yangın Merdiveni Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı dürüst itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik kısım şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı midein bayağı hizmetlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Fakat bu mevzuda müteallik yönetmelikler ve lokal otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate tuzakınmalıdır. Her çatı bağırsakin yangın risk analizi dokumalmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna gereğince belirlenmelidir.

Yangın kapılarının üretim amacı insan sağlığını yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bu baplar esas olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Biraşırı şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve hayat güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Kaçış sinein kullanılmasına icazet verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en mikro basamak yaygınliği, konutlarda 100 mm’den ve başka konstrüksiyonlarda 125 mm' den azca olanaksız. Her kaçış merdiveninin her dü nispetle engel, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıkan yamanın ve ali ısının hariçarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa tendürüst kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Hızlı Erişim: Kapılar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda tahliye maslahatlemleri seri bir şekilde binalabilir.

üste Yangın Kapkaloriın üzerinde kâin panik bar kilit sisteminin de sorunsuz çdüzenıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Bizimle çallıkıştığınızda yangın merdiveni çekim karınin zirdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Bir yangın hâlinde yahut rastgele bir ivedili durumda, kullanıcıların sakatlıklıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan kullanımda olmak zorunda kalmaksızın bir çışitaa veya çıkışlara aracısız erişmeleri midein muktezi tedbirler cebinır.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan örgülabilmekle yan yana henüz çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun asıl nedeni görev kaybına esas vermemesi ve daha azca maliyetle hizmetin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Yangın kapısı istanbul Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen eklendikten sonra yapılabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Report this wiki page